De sponsoren en supporters

Ook ons team en doel sponsoren en supporten? Neem dan contact op met een van de teamleden.

Sportswearhouse

SPORTSWEARHOUSE is per 1 januari 2021 een fusie van Sportswear De Groot (ProSalton) en FABRIXZ custom sportswear.

Al sinds 2004 specialist in het leveren van op-maat-gemaakte sportkleding in elk design en huisstijl denkbaar, de zogenoemde custom sportswear. Ook collectie sportkleding en accessoires behoren tot ons assortiment.

Met oog voor detail en passie voor perfectie bieden wij je een keuze in het luxere aanbod sportkleding vindbaar in de branche, maar daarnaast zijn wij ook graag je partner in de basis- en standaardkwaliteiten. Voor elk budget hebben wij aanbod.

Leverancier in sportkleding in de breedste zin van het woord met een specialisme in m.n. wielerkleding en aanverwante sporten als triathlon, schaatsen en hardlopen, maar ook voor andere teamgerelateerde of individueel te beoefenen sporten ben je bij ons aan het juiste adres.

Kijk op onze website en/of kom gerust vrijblijvend eens langs in onze winkel voor een kop koffie!

Wij sponsoren graag mee aan de doelstelling van Team Beat the Beast om meer bekendheid te genereren voor CH waardoor meer onderzoek naar clusterhoofdpijn mogelijk zal zijn.

Samen met Team Beat the Beast hebben wij een aantal sporttenues en designs ontwikkeld die vanuit de Stichting Beat the Beast verkocht zullen worden om nog meer geld op te halen voor dit goede doel.

Ondersteun Marion en haar team door dit tenue aan te schaffen. Des te meer des te beter !!!!

Trisport Pharma

Trisportpharma is een klein innovatief bedrijf die niet op de grote massa mikt. Wij richten ons op mensen die iets extra zoeken, maar dat ook door maag-en darmen op prijs gesteld wordt. Atleten die hun lichaam tot het uiterste drijven vinden een meerwaarde in ons gamma en in onze filosofie.

Het verhaal van Marion is heel inspirerend. Vooral haar doorzettingsvermogen ondanks de vele pijn en donkere dagen is ze gedreven om dingen te gaan doen die “Jan Modaal” die gezond is zelfs niet doet.

Snelle Sokken

Wij zijn Hendrikus en IJsbrand van Snelle Sokken. Met hoge kwaliteit sportsokken voor fietsers en hardlopers helpen wij sporters tot het uiterste te gaan. Daarnaast zorgen de kleurrijke designs ervoor dat jouw prestaties niet onopgemerkt blijven! Onze Snelle Sokken zijn te verkrijgen op onze website, maar ook custom te bestellen, voor sportclubs en bedrijven.
Snelle Sokken is ontstaan met het idee om de Sportwereld een stuk vrolijker maken. De samenwerking met Team Beat The Beast past daar perfect bij. Wij zijn trots op het team en zijn blij dat wij met een vrolijke noot kunnen bijdragen aan het succes.

Argo Triathlon

Mijn naam is Martijn Schutteman en ik ben bestuurslid van Triathlonvereniging Argo. Naast actief betrokken te zijn bij de vereniging tracht ik zelf ook op wedstrijdniveau nog mijn triatlons te doen.

Argo is een vereniging waar sportiviteit, kwaliteit en betrokkenheid voorop staan. Toen Marion zich circa 1,5 jaar terug aanmeldde als lid van onze vereniging waren we daar erg blij mee. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen zien we graag in de vereniging!

Haar achtergrond is natuurlijk bijzonder en met de trainers is dat ook goed doorgesproken. De trainers houden rekening met de fysieke problemen die soms optreden, maar trachten ook zoveel mogelijk haar normaal te ondersteunen in de doelen die ze wil bereiken binnen de sport.

Dat ze nu samen met o.a. haar broer Robert (die ook lid is inmiddels) dit jaar op wil gaan voor de halve triathlon (1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen) is natuurlijk op voorhand al een fantastische prestatie! Daarbij ook geld ophalen voor de stichting Beat the Beast is super!

Wij ondersteunen als vereniging deze actie natuurlijk van harte! Heel veel succes Marion en Robert!

Sportieve groet, Martijn Schutteman

Stichting Beat the Beast

Stichting Beat the Beast is op 25 september 2017 opgericht door initiatiefneemster Sterre Zwartscholten. Zelf lijdt ze ook aan clusterhoofdpijn; iets wat haar leven drastisch heeft veranderd. Ze zag tot haar verbazing dat er weinig organisaties zijn die zich inzetten voor onderzoek naar clusterhoofdpijn. Ook is er volgens haar nog steeds te weinig bekend over deze ernstige aandoening. Om dat te veranderen besloot Sterre zelf in actie te komen. Met behulp van een accountant, die zelf een dochter heeft met clusterhoofdpijn, werd een plan gemaakt. Uiteindelijk werd Stichting Beat the Beast op 11 oktober 2017 officieel ingeschreven bij de KVK.

Op de site van Stichting beat the beast kunnen patienten en familie informatie vinden over de ziekte.

Stichting Beat the Beast heeft nauw contact met Team Beat the Beast. De Stichting ondersteunt het sportteam op administratieve wijze en helpt mee met de PR en informatievoorziening. Alle donaties voor Team Beat the Beast zullen gaan naar Stiching Beat the Beast. Zij zullen zorgen dat het wordt overgemaakt aan het LUMC voor het onderzoek naar de oorzaak van clusterhoofdpijn.